ПРЕТРАГА

 

 

 

  

                                                                                                                                                           

              

    

     

  

 

Uncategorised

Свечана додела награда и диплома

   У петак, 28. јуна 2024. године у нашој школи организована је свечана додела диплома и награда ученицима који су били наујуспешнији ове школске године.

   Ове године заслужено је награђен ученик Андреј Рац Сабо који је Ђак генерације и носилац Вукове дипломе. Поред њега похваљени су и награђени ученици који су били успешни из биологије, енглеског језика, ликовне културе, музичке културе, физичког и здравственог васпитања, саобраћаја – шта знаш о саобраћају, српског језика и књижевности, хемије, као и учешћа на квизовима из географије и активностима Црвеног крста.

   Директорка школе Мариана Ракин доделила је награде и пожелела ученицима много успеха у даљем школовању. Осмацима да упишу школу коју желе, а осталим ученицима да наставе са трудом и учењем у истом смеру.

   Поред вредних ученика и ученица, награђене су и наставница биологије Јелена Ђурић и учитељица Сања Јолић због великог труда и залагања, не само ове школске године, већ и претходних година.

   Хорић  ОШ ,,Васа Стајић“ уз пратњу наставнице Хане Балабан улепшао је свечаност.

   Честитамо свим награђенима и похваљенима од срца и желимо им још више успеха у наредном периоду.

Текст написала: Олгица Милетић, наставница српског језика и књижевности

 

Литерарни конкурс

    Тренутно је Недеља културе у Мокрину која је посвећена Мирославу Антићу и Раши Попову. У оквиру манифестације Дани Раше Попова организован је литерарни конкурс на тему: ,,Не дирај ми снове“. У галерији Дома културе 26. јуна 2024. године награђени су најбољи лиитерарни радови, а добитник награде ,,Рашин шешир“ је дечји композитор Јован Јоца Адамов. У програму је учествовало много познатих уметника као што су Дејан Алексић, Тоде Николетић, Бранимир Росић и други.

    Међу награђеним радовима запажена је и песма ученице наше школе. Ученица петог један Јана Јурић је похваљена. Својим стиховима подсетила нас је на то како сви наши снови могу да се остваре ако то желимо. Само треба имати храбрости и покушати.

   Јани честитамо на успеху и желимо јој да је нико не омета док сања своје снове и пише песме.

                                                      

Текст написала: Олгица Милетић, наставница српског језика и књижевности

 

КОНТАКТ

Адреса: Светог Саве 101

Место: Мокрин 23305

Телефон: 0230/361-118; 0230/362-048

Телефакс: 0230/361-118

е-mail: osvasastajic@gmail.com

web: www.osvasastajicmokrin.edu.rs

Legetøj og BørnetøjTurtle